Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2013. november 20., szerda

INFP

Kíváncsi voltam van e változás a két ill. fél évvel ezelőttihez...és..igen..azokban a dolgokban van, amiket én is érzek...alapvetően nem változott semmi, csak még inkább kiteljesedett :)
ma: 2013. nov.
Típusod:
INFP
52%79%88%97%

  2013.06.30:
Típusod:
I N F P
58% 72% 88% 97%


INFP jellemzés


két éve:
Típusod:
I N F P
65% 68% 83% 85%
...
És..hogy mit jelentenek ezek a betűk.. :)
I -  (introvertált) egyedül, visszavonulva töltődök fel energiával...abszolút....ilyenkor fáraszt a 'világ', ha le vagyok merülve , viszont úgy néz ki sokkal több külső inger is tölt mint régebben, nagyon úgy tűnik a számokból...
N - (intuitiv) megérzések és ötletek alapján gyűjtök infót a világról, így észelem a lehetőségek, összefüggések többértelmű jelentések megragadására törekszik, a 'tudattalan',  utat követi, vmi 'bekattan' egy ráismerés, megérzés formájában, az összefüggések túlmutatnak a jelenen...igen..és ahogy látszik egyre inkább így :)
F - (feeling) érzések és  személyes értékek alapján döntök, a személyes vonzás vagy taszítás a meghatározó a választásnál...hm...igen..hát hogy is máshogy? :) nem vagyok robot :)
P - (perceiving) ez pedig az életstílusra vonatkozik, a külvilághoz való viszonyulásra..észlelő, spontán, nyitott, kíváncsi, érdeklődő, viselkedését a spontaneitás, alkalmazkodás, új események iránti nyitottság jellemzi. Rugalmas, könnyen ráhangolódik másokra, alkalmazkodó néha mégis kiszámíthatatlannak tűnik :)..igen...nem bírom a beállt dolgokat, a túlszervezést, az előre kigondolást..mindig arra szeretek reagálni, ami épp van..és úgy, ahogy épp jön :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger