Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2013. szeptember 8., vasárnap

megint..

...megint nem sikerül aludni...órák óta csak forgok...és jár az agyam..és azt érzem, h kikészít ez az egész. Eddig ez a tehetetlenség érzés hozta ezt ki, most pedig ez az idő para...most annyira rengetegnek tűnik még ez az egy hónap...és igen tudom, ha racionálisan nézem akkor ez az idő kell a dolgok elintézésre...a másik oldalon meg ott áll ez a három betű, amit kurvára nem lehet tudni, hogy mit alakít egy hónap alatt....és nem akarom én behaluzni a mindenféle verziókat, de nagyon nehéz. Éjszaka  nem is megy...egy-két óra alvás után felébredek erre a gyomoridegre...meg ezekre a félelmekre....
Csináltam relax teát...
Önszuggessztió:
  • hiszek és bízom benne, hogy a megoldás felé megyünk
  • Van, amin nem tudok változtatni, ha a fejem tetejére állok akkor sem. Az összes többi dologra kell fókuszálni, ha nem akarok megmakkanni..
  • Most van a legnagyobb szükség arra, h minden szempontból rendben legyek
  •  Egy éve folyamatosan ötletelek ebben az egészben...ennek már vezetnie kell a jó irányba...azt hiába mondom, h kár, h nem hamarabb, mert ez megint egy olyan dolog, ami megváltoztathatatlan. Most. Most.Most..Már folyamatban van...már elindult...egy hónap múlva pedig valójában is indul..nem csak az előkészületek.

1 megjegyzés:

  1. Rejtélyes... De most már irtó kíváncsi vagyok arra a sokat emlegetett 3 betűre :-)

    VálaszTörlés

Powered By Blogger