Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2012. december 17., hétfő

2012

Bár még van két hét hátra az évből, ha már van egy egész évre szóló blogom úgy döntöttem megnézem hónapról hónapra, hogy melyik miről szólt ill. h mit értem el, miben változtam, miben fejlődtem, mikor milyen fontos dologra jöttem rá..szóval úgy általában, hogy mi haszna is volt ennek az évnek saját magam számára, saját magamtól.. :)
Érdekes volt látni bizonyos dolgoknak a letisztulását, amik ma már tök egyértelműek, akkor meg még homály fedte őket..hm. és ez most nagyon megnyugtat, mert a mostani kérdőjel és homály is világos lesz majd, ha itt az ideje...biztos vagyok benne...
Január:
hm..változás, káosz, bömbi időszak, telepített idegenvezetői AC, gondolkozás a döntésről, Canetti gondolatok, a mérleg még csak -4kg -nál áll
kedvenc mondat: "Ki van még bennem, akit el kell engednem? Kit nem engedek el?"

Február:
döntés megérzés alapján, - azóta sem bánom, tisztító hét - bio és természetes kajákkal, levekkel, Két Csernus könyv, még nem tudom, miért nem tudok tartósan visszafogyni, káosz, Cókmók hello :)
kedvenc mondat: 'ha vágysz valamire, akkor nem kellenek a kifogások, haladj, mert utána úgyis jobban fogod érezni magad, sokkal jobban, mintha az előre elképzelt nyűglődés miatt tologatod az egészet.'

Március:
kiakadás, mosdóban bömbi Jujinak, innentől valós nyitottság mindenre, Müller könyv, nem alvás hetek óta, 90 napos elkezdve :), rájöttem, hogy mikor és miért jött rám a védőháj:) -6,5kg
kedvenc: "oly mértékben össszeféli magát, hogy elege lesz az egészből"

Április:
fogyás, türelem, -10kg, lelkesedés, 'A' vércsoport, tükör én, pesti kipukkan,
 kedvenc mondat:
„A tények nem ijesztőek, de ha nem akarsz szembenézni velük, ha hátat fordítasz nekik ,és menekülsz előlük, az már ijesztő.”

Május
30:), A békés harcos útja, Mennyei prófécia, Illúziók, Krasznaja Moszkva, -11kg, kellemes fotók magamról végre megint :),olyan igazán töltő hónap..
kedvenc: 'Nem fogom a saját felelősségemet keresni ott, ahol kézzelfoghatóan nincs.'

Június: 
gasztroblog hatás :), -12kg, virtuális világ pukk, kitaláltam magamnak a coachingot és be is iratkoztam :D, komfortzóna átlépés
kedvenc: "a valódi sikerhez időre van szükség. Az idő a siker egyik alapfeltétele. Ha nincs időd valamire, az a valami sosem lesz a tied"

Július
life coaching, Pest,  Ciprus, újabb komfortzóna tágítás :), gyaloglás
kedvenc:"ha nem a megoldás, akkor a probléma része vagy"

Augusztus:
hit, bizalom, 'Debrecen' helyretétele  a fejemben:), 3,4kg hízás, Ugródeszka, mindenféle coaching technikák kipróbálása magamon :)
kedvenc:
"szép voltál ma nagyon, neked aztán nagyon pozitív a kisugárzásod, mint egy kis szivárványnak"
Szeptember:
célfa, lépésszámláló, mi nekem a férfi és a nő, Életadó ételeink, Az öröm művészete, nem alvás, Boldogságterv,
kedvenc:
" A boldogság kulcsa, ha érzem, mi jó, mi rossz, mi helyénvaló - a fejlődés lékörében" 
Október :
bonyolódik a 'Valami' a minden meg a semmi közt, life coach vagyok:), business coaching kezdődik, nem alvás, -12kg
kedvenc:
"Ha valaki mindjárt kezdetben bizonyosságot akar, kétségek közt fogja végezni. De ha mérsékli magát, és a kételyekkel kezdi, akkor el fog jutni a bizonyosságig."

November:
múltbeli emberkék, tisztító hét, -13,5kg, Elméd gyógyító hatalma, igazi coaching ülések:), fura álmok, új célfa, a szó  - szerelem
kedvenc:
„Egy problémát nem lehet megoldani azon a tudatszinten, amelyen létrehoztuk.”

December: 
ez még tart, meglátjuk mi lesz még két hétig...eddig: tanulás, gondolkodás, hullámzás, türelem,  megveszés, ja és jelenleg -11,5-nél járok uh szépen megint figyelni kell :)
kedvenc: az embernek nem a viselkedését szeretjük,vagy utáljuk, hanem őt magát...

Azt hiszem az egész évnek pedig ez a mottója - mert ez általánosan érvényes volt/van/lesz mindenre:

"A jelenlegi terveidhez képest rengeteg minden fog változni, tehát jó, ha fejleszted a rugalmasságodat. Lesznek visszavető, vagy kiábrándító gondolataid is, az egó kételkedik, ellenvetéseket tesz fel, visszahúz, megingat. De aztán ismét lendületet veszel, és folytatod. Hiszen már belülről éled az álmodat"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger