Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2012. december 29., szombat

chill

Ez megint egy igazán chill nap.... :) olvasom a tegnapi fantasztikusan rám talált könyvet és húzgálok és irogatok lelkesen a zöld swarovski köves koromfekete cerkámmal :) gyönyörű... mosolygok... olyan ez a könyv mint egy újabb vagy egy másfajta Füveskönyv...vagy Ég és Föld...hm... szeretem az ilyen rövid mindennapos mégis annyi minden adó tömör és tömény valóságokat....amik egybe láttatják azokat, amiket érzek...azzal kapcsolatban, mi a jó nekem.. :)
"Egyszerűen légy a teljességed árnyéka, és bárhová megy, kövesd, mert nincs más cél. És akkor hatalmas ellazulást érzel majd magad körül."
"Ezek a valódi tolvajok: a kétség, a gyanakvás, a félelem...Légy tudatos, de sose légy óvatos... A tudatosság nem a félelemben gyökerezik. Az óvatosság a félelemben gyökerezik."
"Bármi történik, fogadd el, és élvezd; semmit ne erőltess. Ha beszélni támad kedved, beszélj. Ha szívesebben maradsz csendben, akkor hallgass - tedd, ahogy érzel. Semmit ne erőltess, egyetlen pillanatig sem, mert amint magadra erőltetsz valamit, két részre hasadsz - és ez teremti a problémát, ekkor az egész életed megosztottá válik. Az egész emberiség közel jár a skizofréniához, mert azt tanítják, hogy kényszerítsük magunkra dolgokat"
"Minden egyénnek tudatosnak, ébernek és figyelmesnek kell lennie, kísérleteznie kell az élettel, hogy rájöjjön, mi a jó neki...a formulák nem fognak működni."
"Csak figyelj ítélkezés nélkül"

Osho: Mindennapra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger