Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2012. szeptember 23., vasárnap

KrEaTiViTáS


...mint megtudtam, az is tök jó a blogban, hogy nem egysíkú, hanem látszik, h mikor mi köt le, néha lelki, néha életmód, néha vigyori, néha nyüff, néha gasztro... :) 
Viszont ami állandó...a kreativitás imádata részemről...és nem olyan rég arra is sikerült rájönni, miért is szeretek annyira kreatívkodni, tök mindegy, hogy írásról, főzésről, lakberendezésről, körömfestésről, sminkről, öltözködésről van szó...vagy úgy bármiről...hát azért mert közben flow van....tényleg közben megszünnek a gondolatok, csak az adott dologra figyelek és ez tölt fel.. iszonyat mód :)
az utóbbi pár hétben pl. folyamatosan jött valami újdonság, mikor festegettem a körmöm...még semmi konkrét nem volt mikor elkezdtem, aztán szépen közben kiforrta magát,,,,mint ma  csak eddig nem fotóztam le...:)
hm...amúgy ha tudnék normálisan aludni, akkor tényleg azt mondhatnám, hogy ez az életszakasz úgy ahogy van most rendben van... .) még lépésszámlálót is sikerült vennem :D jajj tündérgyöngyörű éééés ma is tök nagy motivációt jelentett, hogy a fáradságom ellenére még délután is mászkáljak vagy másfél órát, ne pedig fetrengjek...így meg is lett mára is a 10000 lépés :) azóta nem is mérem, minden estre brutál jó motiváció arra, hogy az ember minél többet gyalogoljon.. nagyon jó ötlet volt megvenni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger