Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2012. szeptember 30., vasárnap

ötletek

...tényleg a legjobb ötleteim közé tartozott, h elkezdtem a blogírást..nem is a régi önagamat kaptam, amit eredetileg szerettem volna, hanem valami sokkal jobbat attól...:) 
Annyi dolog letisztult, annyi minden átértékelődött ebben a több mint egy évben...a második legjobb ötlet pedig a coaching volt....kicsit .. nem nem kicsit, hanem teljesen olyan, mintha a blogírás forrta volna ki, h mi az a terület, amivel foglalkozni szeretnék....ezért kezdtem el... és a tanfolyam meg hozta magával a még sokkal több új látásmódot, technikát, lehetőséget, amit első körben mindig magamon próbálok ki. És imádom, mert látom, hogy tényleg valós változást hoz az egész....évezem az egészet..kicsi koncentráció, kicsi varázslat...sok érzés...bizalom...bizsergés és ha mindez nem lenne elég.... újra fogyok :) és ezt is imádom...
 Az elmúlt napok tapasztalata még valamiben megerősít, tényleg csak konkrétan tudni kell, hogy mit akarok, és ha belülről akarom és együtt rezgek az érzéssel...akkor ott van egyből...hm mint az Illúzikóban a kék tollpihe... :D ... fantasztikusan élvezetes időszak... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger