Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2012. március 14., szerda

ez az

Két hét...ami mondhatni 100%os belső relaxban telt...egy tegnapi fél órás kivételtől eltekintve... :) azért ezt nagyon pozitívnak értékelem....majdnem négy könyv....most pedig pihenési vágy...valahogy elég volt az önfejlesztő okosságokból, már csak azt akarom, hogy az életben is megvalósuljon egyre több dolog....rajta vagyok....:)
csináljak olyan dolgot, próbáljak ki, amit eddig nem....ezen is rajta vagyok...és pozitív...tágítom a saját kategóriáimat....:) jó érzés
Kicsit ez a nem alvás téma ami nem adja...már hetek óta.....de nem idegbeteg módon mint novemberben....hm...lehet hogy most csak ennyi alvásra van egyszerűen szükségem... :) Lehet...
hm...mi szerint éled az életed és mi a fontos....és ez a kettő fedi e egymást....ez is elgondolkodtatott....végülis mindenhol a tudatosság van a központban...bármi, amit felfedezel és tudatosítasz már a változás útjára rak... mert onnantól lehet hogy nem minden egyes helyzetben, de egyre többször eszedbe fog jutni, hogy hoppá, lehet hogy a rutin meg az évek ezt az utat mutatják, de te nem meg már nem ezt akarod :)
Na majd alakul....alakítom... :)
Mi van még....sokminden...tudom, hogy nem lehet mindent egyszerre, de azt is tudom, hogy amire nincs szükségem, arra nincs szükségem.....nehéz...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger