Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2012. március 18., vasárnap

A négy napban megint sikerült rekordokat dönteni korán kelésből :) de már nem zavar...eljutottam oda, hogy ezek szerint valamiért az elmúlt pár hétben ez van....és ha nem hát nem, akkor értelmesen fogom eltölteni ezt az időt és nem azzal, hogy aludni próbálok, ami nem jön össze :) - pl megcsinálhatom azt, amihez már este nem lenne erőm, energiám, kedvem...tornázhatok...lemehetek futni....:) mennyivel életszerűbb mint az elalvással próbálkozni...mert ha még szükség lenne rá nyilván menne...
Hát nekem ez is felér azzal, hogy lépj ki a konfortzónádból....mivel 29évig a reggeli fetrengés alap volt...és ha épp arra vágyok akkor nincs is ezzel baj, de ha nem megy, csak egy puszta megszokás miatt nem kell ehhez ragaszkodni....:)
Filmek....sose voltam filmnézős...mozibamenős...úgyhogy most ez is új ingerként hat...főleg egy olyan film, mint a tegnapi....amit ha mondjuk otthon nézek max 20perc után tuti át/kikapcsolom....és miért? Nem azért mert nem érdekel.....hanem mert egyszerűen olyan dolgok vannak benne, amiket én valahogy mindig hárítottam...már magát a jelenséget is, hogy én ezt nem akarom látni...na hát tegnap kellett... végülis ez is hozzátartozik ahhoz, hogy kilépj a kereteid közül, hogy olyan helyzetben vagy, amit nagyon nem akarnál :)
Nagyon jó volt tegnap az a felnőtteknek való hely, amire rátaláltunk:) teljesen pozitív....tetszett az egész este spontaneitása....tervek és elvárások nélkül...nagyon jó volt....
A téma ami megint szembe jött...csak most elsőkézből...hát érdekes volt. :) Ez vajon miért van? Kellett egy belső infó, kellet, hogy vágyjak rá? Vagy kellett, hogy igen megint azt érezzem, hogy minden pozitívumával együtt sem az, ami leginkább kéne? Vagy azért kellett, hogy tudjam ez még bármikor lehet egy út?
Eddig minden újítást, pozitívnak érzékelek....valahogy minden "tágítás" előrébb visz valamiben....minden....mert kimozdít az állóvízből.....még egy olyan pici dolog is mint a szempilla :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger