Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2013. augusztus 30., péntek

...ma

Azt nem tudom..mitől függ..de ma nehezebb mint tegnap vagy tegnapelőtt.. ma jóval nehezebb... most közelibb, most furább, most nem vagyok mérges.
Ha mérges vagyok, mindig egyszerűbb. Sokkal egyszerűbb dühből nézni a dolgokat. Igazából..szeretettel nézve sem bonyolult..inkább fájdalmas.
hm...
Mert...ez nem változik máról holnapra. Az érzés nem múlik el egyik percről a másikra...még akkor sem, ha az agyaddal próbálod tudatosítani, hogy szart sem érsz vele.
Csak ez annyira életszerűtlen...hogy van egy érzés. Hogy van egy ember. Hogy a kettőt egybe kötöd. És nem élheted meg...
Jóhogy fáj....
Önhülyítés lenne, ha azt mondanám, nem. De. Nem akarom eljátszani magam előtt, hogy ez egyszerű. Nem áromolni, nem örülni, nem mosolyogni, nem beszélni, nem kérdezni...hogy lenne egyszerű, ha egyszer akarom? .... kicsit az önmegerőszakolás állapotára hajaz...de...mivel..ez nem egy egyszereplős játék...tiszteletben akarom tartani, ha ő nem tud vagy nem akar velem mit kezdeni most. Csak szar....

3 megjegyzés:

  1. Ez olyasmi, amit németül is le lehet írni? ;-)
    Na, mindegy. Nem látok bele. De okosat sem tudok mondani. Ezt mindenki végigszenvedi, aki szerencsés (?), az nem is tudja, milyen :-)

    VálaszTörlés
  2. ...hát ez egy jó összetett történet...nincs köze a 'német' íráshoz :)

    VálaszTörlés

Powered By Blogger