Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2013. augusztus 29., csütörtök

régi

Újfent elkezdtem közzé nem tett bejegyzéseket nézegetni...:) ez is egy ilyen volt.. :)


"Ha megtudsz nézni valamit a saját szemeddel, akkor nincs szükséged arra, hogy mások véleményére hallgass."

"Van valaki…
Egy csodálatos szívvel, kivételes, tiszta lélekkel élő lény.
Egy napon találkozik egy másik, hasonló lénnyel. Aki mesélni kezd neki. Mesél az életről, az érzelmekről, a szeretetről. Mesél egy olyan világról, amit sokan nem ismernek. Pedig itt van körülöttünk. Csak a legtöbb ember nem húzza félre a hétköznapok szürke függönyét, hogy megláthassa. Vagy egyszerűen fél tőle, nem mer benne élni, mert tart a csalódástól. Attól, hogy nem igaz. Pedig ez a világ létezik. És erről mesél, mesél, mesél neki. De legfőképpen szereti őt. Tisztán, önzetlenül, végtelenül. És ahogy mesél és szeret, a másik észrevétlenül angyallá változik. És ekkor már ő is látja, hogy a mese, amit hallott, valóság. És rábízza magát a mesélőre, kipróbálja szárnyait és egy olyan világba jut el, amelyre vágyott.
Létezik ilyen Angyalka. "
"Nem lehet olyan álom, amelynek eléréséhez ne lenne elegendő erőd..."
"Élet – célok nélkül, célok – élet nélkül, szavak – töltés nélkül, vigasság – öröm nélkül, levertség – könnyek nélkül, vágyak – reménység nélkül, szerelmeskedés – szeretet nélkül, házasság – hűség nélkül, vallásoskodás – hit nélkül... Ám élet ez?
"Ahol nagy a szeretet, ott mindig történnek csodák."
"Ne utasítsd el az új kapcsolatokat csak azért, mert a régiek nem működtek! Rá fogsz jönni az életed során, hogy minden egyes emberrel való találkozásodnak célja van. Egyesek próbára tesznek, egyesek kihasználnak, egyesek pedig tanítanak. De a legfontosabb, hogy egyesek ki fogják hozni belőled a legjobbat!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger