Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2012. augusztus 6., hétfő

Folytatás

 azt érezem, hogy még folytatnom kell ezt a vonalat... ezért elkezdtem olvasgatni ezzel kapcsolatban...azt hiszem még fogok is, mert szükségem van rá....pozitív vonal...ezt kell erősíteni :)



"Szentül hitt benne, hogy a fiúnak mindenekfelett reá van szüksége az életben. Ha ezt sikerül bebizonyítania önmagának, éppúgy, mint neki, a többi már magától rendbe jön. Tudott egyszerűen hinni a jövőben."

"Abban higgyetek, amit életre akartok kelteni. Istenben, ha Istent akarjátok életre hívni. Sátánban, ha a Sátánt akarjátok életre hívni. Önmagatokban, ha önmagatokat akarjátok életre hívni. Az Örök Életben, ha örökké akartok élni. A Halálban, ha a nemlétre vágytok. Amiben hisztek, az számotokra - van. Amiben nem hisztek, az számotokra - nincs."

"A hit az, hogy bízunk valamiben. És ha már úgy látszik, hogy semmi sem maradt, amiben bízhatunk, akkor is bízunk magában a hitben, ami tovább lelkesít."

"Ha hinnél, tudnád, a Nap nem csak lenyugszik, de másnap újra fölkel."

"Mindig megtörténik, amiben hiszel; s a hited teszi azt megtörténtté."

"A cselekvéshez nem tudásra van szükség. Hitre. Elsősorban hitre. Tántorítatlan hitre, hogy amit teszünk, az jó. A tudás kétkedést szül."






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger