Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2012. augusztus 8., szerda

mára

"Vannak, akik csinálják a változást, vannak, akik követik és olyanok is vannak, akik csodálkoznak, hogy mindez bekövetkezett.”   - imádok az első csoportba tartozni :)

"Attól a perctől kezdve, hogy a tudata megnyílt, nem volt visszaút. Minden ébren töltött pillanat arról szólt, hogy a változásért harcolt, szüntelenül ellenállt annak, hogy beletörődjön abba, ami adott volt. A világ ingovány, és mindenkinek a saját felelőssége, hogy lecsapolja-e."

"Ha a szándékaid tiszták, őszinték, vagyis nincs mit takargatnod, akkor nyílt, egyenes viselkedés lesz a válasz a közeledésedre. Ez a valódi, a megfelelő csatorna az emberek közötti érintkezésben, nem a sok fecsegés."

"A "nyitott" szó jelentéséhez nálam egy nyitott ajtó képzete társul. Olyan, amit könnyen, minden nehézség nélkül lehet nyitni. A "szabad" ugyanezt jelenti. Ha valaki nyitott és szabad, akkor egyre több új gondolatot képes magába fogadni, és ez egyre több energia kifejtésére készteti. Ez mind mások felé árad, s ily módon segít rajtuk. Ez igen hasznos és szükséges, különösen manapság."

Azt hiszem....most ez a kedvencem...ez úgy igazán az enyém pár napja....
"Valódi igazságkereső az, aki nem agyal ki semmit, aki nem találgat, aki nem feltételez, aki nem von le logikai következtetéseket, aki egyszerűen érzékeny, nyitott, fogékony, sebezhető és elérhető az igazság számára. Az igazságkeresőnek egy dolgot kell megtanulnia, hogy miként legyen végtelenül passzív, türelmes és várakozó. Az igazság akkor történik meg veled, ha nyitott vagy."

"Talán nem kéne mindenáron arra törekedni, hogy te alakítsd a világot... talán hagyni kéne, hogy most már a világ hasson rád. Csak úgy egyszerűen, hétköznapian, befogadni."

"Mások szeretete feléd tart észrevétlen hömpölygéssel. Ne siettesd jöttét, ami személyesen a tiéd, rád talál. Várd nyitott szívvel, egész sorsoddal, egész életeddel."






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger