Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2012. november 11., vasárnap

""

"A hit nem a gyors sikert garantálja, hanem a biztosat"
"Az elképzelés teremti a valóságot"
"Ami meg fog valósulni, annak előbb gondolatban léteznie kell."
"Minden kifejezetten érzelmi gondolat, amely betölti elménket, meg kell, hogy valósuljon, amennyiben emberileg lehetséges"
"Tanuljunk meg gondolatainkból olyan erőt kovácsolni, amely gyógyít, önbizalmat ad"
"Az intuició az emberi psziché működésének egyik alappillére, a másik fő pillér azonban a hit.A belső vezetés megmutatja nekünk a helyes utat - a hit pedig segít, hogy gondolataink valósággá válhassanak."
 "Az értelem az a sárkány, ami a paradicsom kapuja előtt fekszik"
"CSak akkor hatékony a gondolat, ha a hit megvalósuláshoz vezeti"
"Egy meghatározott cél elérése érdekében egyedül az akarat nem elegendő, csak ha a hit- teljes gondolati betöltöttség - kifejezett ereje járul hozzá, akkor érjük el a célt"
'A jó iránti bátorság is hozzátartozik a pozitív gondolkodáshoz és csak annak felismerése adhatja meg nekünk a szükséges bátorságot az önbizalom elnyeréséhez, hogy a szellem számára semmi sem lehetetlen.
'A félelem a legveszedelmesebb ellenségünk, mert a félelem, a rosszban való hit a hit pedig teremtő, alakító erő. Ezért amitől félünk, az gyakran bekövetkezik.A félelmet tehát a negatívumban való hitnek is nevezhetjük.Ha félek vmitől, akkor abban hiszek, hogy amitől félek, az számomra megjelenik.'
'Vannak olyan  emberek, akik erősen szuggesztív egyéniségek, azaz meggyőzően hatnak. Ezek azok az emberek, akiknek nagymértékben megvan az a képességük, hogy meghatározzák embertársaik hitét.Ez azonban csak akkor sikerülhet nekik, ha őket is erős hit tölti be. "
'A pozitív ember nem kételkedik, és ez a belső kétségeskedéstől való mentesség egész lényét meghatározza, kifejeződik szavaiban, gesztusaiban.Minél szabadabb a kétségektől, annál pozitívabban hat, azaz annál erősebb a hite"
"Meg kell tanulnunk kétségeskedés nélkül gondolkodnunk"
"ha az akarat és a hit szemben állnak egymással, akkor mindig és kivétel nélkül az akarat marad alul, mindig a hit győz"
"arra kell törekedni, ami ezt az ellenséges hitet kedvezőre változtatja. eszerint meg kell tanulnom hinni:" Tudok aludni! Természetesen kitűnően alszom!Éjszakáról éjszakára egyre jobban alszom!"
"-a siker elérése érdekében feltétlenül kívánatos, hogy az akarat és hit egyformák legyenek, azaz egy egységet, tömböt alkossanak" "Akarom és tudom" de sohasem úgy, mint ahogy sajnos gyakran megtörténik:"Akarom, de nem tudom"
'A sikertelen embernek először meg kell tanulni hinni a sikerében, azután fog érvényesülni a sikerre irányuló akarata. Éppen így a betegnek is fel kell keltenie a bátorságot gyógyulásba vetett hite iránt, h akarata egészséghez, győzelemhez segítse.'





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger