Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2013. június 14., péntek

...

"Ami jó, azt sosem kell visszautasítani. Még akkor sem, ha az ember nem tudja, miért kapja."
.
.
.
A sok mindenféle gondolat között most ez volt, ami a leginkább megfogott...mindig van valami, ami jó, mindig van valami, ami szembe jön..és jó lenne ezzel mindig kezdeni is valamit...hm..néha az ember tökéletesen be tudja bonyolítani a dolgokat, főleg azokat, amik már az első perctől egyértelműek...mert ezek viszont..annyira nagyon-nagyon ritkák...és szinte hihetetlenek...
Ami egyértelmű, magától értetődő, és egyszerű...az valahogy hirtelen félelmetes is..h biztos? Biztos, h ez tényleg az ami? tényleg az, aminek lennie kell? Tényleg nem kevesebb? És tényleg érzed egyből? És nem csak behaluzod? És...nem fogsz sérülni? És ha az, ami, akkor nem fogod elveszteni? És tényleg meg akarod kapni, ha el is vesztheted?
És utána figyelgeted hosszú időn keresztül, teszteled az érzést, h na tényleg az? Minden tesztet kibír? Akkor is ha jön egy rakat külső akadály? Akkor is ha jön egy rakat belső akadály? Akkor is ha időnként elbizonytalanodsz? Akkor is ha ellenkezel? Akkor is ha félted magad tőle? Akkor is ha a hárítás minden formáját beveted ellene? Akkor is az, ha megpróbálod kilőni magadból? Megy? Nem megy? ..nem megy...:) Akkor is ha a türelmed határait már a végtelenségig tágítja? Akkor is az? Akkor is ő hozza ki újra és újra? Akkor sem tér el az érzés, attól, amit már az első pillanattól érzel? Attól, ami nem jön szembe minden héten...hm..nagyon nem...sőt..annyira ritka, hogy ezért olyan nehéz elhinned, hogy most meg itt van....és teszteled...és..bárhogy teszteled...akkor is az. :) Akkor sem múlik. Akkor sem hal el. Akkor sem tudod megölni.
.
.
.
és..lassan.. minden teszten átmegy...szépen el kell hinned...h igen..ez pontosan az ami. Pontosan az, aminek alapban érezted...egy picivel sem több és egy picivel sem kevesebb.... Az a pont jó, ami neked van kitalálva...úgy ahogy van...egyben rendben.. Hm...talán ezért kell hozzá a sok akadály, meg látszat vagy valós 'bonyodalom', meg a sok-sok felmerülő és kilőtt kérdőjel, h elmúljanak kétségek, a parák, a védekezések...és aztán már csak engedd....helyzeteket meg lehet oldani..bármit...mert..
" Mert aki kell, az kell ,nem azért  amilyen, hanem annak ellenére, h bármilyen!!!!!"...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger