Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2013. június 27., csütörtök

...:)

"Hagyd. Akkor változik, ha itt az ideje. Akkor lesz másabb, ha másabbnak kell lennie. Ha megért rá. Vagy megértél rá. Nem akarhatod, hogy olyan legyen minden, amilyennek te akarod. Van, hogy az nem is jó. Csak árt, rombol, összetör. Az élet majd alakít. Mindenkit, mindent, úgy, ahogy azt kell. Neked csak egy dolgot kell tenned: hagyni, folyni, engedni"
 
ma már végre tudok gondolkozni..ez jó jel... :)...elkezdtem olvasgatni ebben az elfogadás témában...és ez a gondolat tetszett meg a legjobban...
Talán valami ilyesmi lenne jó nekem is csinálni...csak úgy engedni a dolgokat meg az érzéseket, h egyelőre legyenek..és nem bepakolni kényszeredetten vhová..hanem hagyni h alakuljanak, megtalálják a saját helyüket...mert...valahová biztos valók..csak még nem tudom, h hová..és valószínüleg...még nem is kell tudnom...ezt kellene elfogadnom..nem is a történéseket...meg a dolgokat...hanem azt..hogy mindenhez idő kell...és idővel a helyére fog kerülni...csak engedjem...magától..és ne várjam el magamtól, h most ki kell találnom..h mi hová merre.... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger