Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2011. október 19., szerda

Érdekes, érdekes

Érdekes, érdekes, ahogy történnek a dolgok, ahogy valamit kitalálsz, hogy ezt ezért és ezért csinálod, aztán a végén, valami teljesen másra lesz jó...van haszna, tök jó, hogy elkezdted, de mégis totál másra kell neked, mint gondoltad.... 
Érdekes, érdekes, hogy hogyan változnak az emberi viszonyok, hogy hogy lesz valaki hétről hétre más és ezt vajon mi váltja ki belőle, aztán változik vissza és kezdi újra előröl... és a végén már kiszámíthatóvá válik az egész, nem ér meglepiként, nem sokkol, nem akadsz ki, nem akarod megérteni....érdekes, érdekes, hogy meddig vagy kíváncsi valakire, hányszor lehet eljátszani dolgokat, míg a végén immunis maradsz rá és már addig sem jutsz, hogy hülyének nézd, hanem csak nem érdekel. Szimplán egyszerűen leszarod. 
Érdekes, érdekes hogy akkor amikor benne csücsülsz valamiben még lehet, hogy nem látod miért, mégis valahogy utólag mindig kiderül, de hogy ezt előre nem tudod, hogy melyik pillanat lesz az amikor megvilágosodsz, épp' ezért érzed néha, hogy megmakkint az értetlenkedés a saját életed miértjeivel kapcsolatban....Érdekes, érdekes, hogy pörögsz azon, ami volt, képzelegsz, hogy mi lesz, holott nem is számít csak az, ami van :) meg, hogy  a dolgokat a megfelelő dobozba pakold az agyadba: Fontos -  Nem fontos -és ami, vagy aki a második dobozba került, azt igenis kezeld úgy :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger