Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2013. május 1., szerda

Ö - Ö

biztos, h nem véletlen, h valamelyik nap átgondoltam ezeket a pozitív negatív tulajdonságaimat..hm...jó kis felvezető volt egy mostani gondolatsorhoz.. :)
Az a két szó, h önzés és önzetlenség nem hiszem, h nálam megjelent a listában...és nyilván nem azért mert nincs meg bennem mindkettő, csak mert nem tartom annyira alapban egyértelműnek rám nézve egyiket sem, h le kelljen írnom...de most valahogy elkezdtem tudatosítani, h mikor és mitől melyik jön ki belőlem :)...hm...
Nagyon sokszor nagyon egyszerű önzetlennek lennem..úgy általában annak is érzem magamat ...amikor viszont nehezebb...ha valamit nagyon akarok..ezért vagy azért...akkor talán egy ideig a saját akaratom meg vágyam olyan erős, hogy nem veszi ugyanannyira számításba a másikat, hanem legtöbbször csak az zakatol, h akarom, akarom.. :D...és..ilyenkor kell az átkattanás :)..És mikor és mitől van átkattanás??..attól függően, h miről v. kiről van szó... egyszer csak átérzem, h ez a valami nekem igazából fontos e.. vagy csak akarom...és ..Onnantól, h valaki már számít és fontos lesz, akkor egyik pillanatról a másikra elmúlik ez az akarom önzőség ...hiszen már nem csak magamra figyelek...hm..érdekes dolgok ezek...is... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger