Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2011. szeptember 12., hétfő

Pont jó


A feltöltődés tökéletesre sikerült :) mintha kiszakadt volna belőlem az egész feszkó :) most értem haza, ülök és vigyorgok :) - már valahogy olyan távolinak tűnik az egész napos nihilszerű értelme de semmi állapot. Most jó. Pont jó. :) És már csak aludni akarok - és várom a holnapot. És tudom, hogy jól látom, mi az, aminek értelme van. Ismerem az utat, és nem fogok lepottyanni róla - max időnként elidőzök valami kanyarban, de na....pihenni is kell, hogy utána újult erővel lehessen folytatni tovább az utat a célhoz....és az út maga is cél kell, hogy legyen. Nem csak a végén kell, hogy ott legyen a boldogság, hanem már közben is. Minden pillanatát meg kell élni, és élvezni ami történik velem. Figyelni. Ébernek lenni. Nyitottnak. Pont úgy, mint eddig. És azt is el kell fogadnom, hogy lesznek még olyan napok, mint a mai, olyan nincs, hogy mindig minden tökéletes, viszont eszembe kell, hogy jusson, hogy ugyanúgy mint ma nem feladni kell, csak erőt kapni. Ma este ezt az ingerek és az eszméletlenül felszabadító sikítva sírva röhögés adta meg. :D Köszi Iza ;)

3 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök neki! ;)

    VálaszTörlés
  2. Ezeket az elhatározásokat, saját magadtól tűzöd ki és követed, vagy volt már, aki rávezetett, hogy valahogy így kellene gondolkodni!? Ha magadtól, akkor le a kalappal!!!

    VálaszTörlés
  3. Abszolút magamtól...persze sokat beszélgetek, olyan emberekkel, aki fontosak nekem, olvasok mindenfélét, nyitott vagyok mások okosságaira, aztán összeállnak azok a dolgok, amik nekem fontosak, amikre figyelnem kell, hogy jó legyen... meg amit még szintén fontosnak tartok,hogy az ember merjen változtatni, ha rájön, hogy rossz úton van pl. ha valamiért rossz a hangulatom tudatosítani kell, hogy ez nem egy muszáj állapot, rajtam múlik, hogy élek e a változás lehetőségével, vagy vekengek még időtlen időkig az adott dolgon....

    VálaszTörlés

Powered By Blogger