Összes oldalmegjelenítés

Keresés ebben a blogban

2013. január 7., hétfő

1,2,3


úgy tűnik, minden napnak van egy "főprofilja"...a mai napnak a további kiábrándítás volt :D, de tényleg...hű...igazából estére arra jutottam, hogy ha lenti tulajdonságok mindegyike meg van egy emberben, onnantól kezdve már tök pozitív nekem :D, pedig azért ez elvileg még semmi extra, ma valahogy mégis inkább ellenpéldákat sikerült kapnom:)
  • felnőtt nő vagy felnőtt férfi úgy első pillantásra (nem nyomi, nem lúzer, nem igénytelen, nem stílustalan, van tartása, a saját korsztályának megfelelően felöltözve, szóval úgy ránézésre egybe rendbe nő illetve egybe rendbe férfi...nem lány, vagy fiú...hanem nő és férfi)
  • normális hangszínnel, és hanglejtéssel sikerül beszélnie ( nem nyivákol, nem úgy beszél mint egy robot, nem affektál, szóval nem akarsz már attól menekülni, hogy hang jön ki belőle :) )
  • és a normális hangszín és hanglejtés normális gondolatokat közöl....
Na hát azt hiszem, nem raktam kurva nagyra a kritériumokat, de ma valahogy tényleg vicces volt, hogy ennek a három dolognak a kombója igen ritkán jött szembe...de miért?? most miért van ez? Most miért ezek vannak mutatva? Mi a cél vajon? Mit kell észrevenni? hm...na majdcsak kiderül... minden esetre ééééredekes nap volt ez is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger